De firma Amaze

Over Amaze

De firma AMAZE bvba werd opgestart in augustus 1998, deze werd opgericht door Steve Vanbellingen, hij ging reeds van start in januari 1996 als éénmanszaak toen voornamelijk met gespecialiseerd drukwerk maar reeds snel werd dit uitgebreid met promotiekleding, werkkledij en relatiegeschenken.

In februari 2000 werd de firma AMAZE bvba eveneens invoerder voor het gamma STAND21 racewear en sedert september 2011 ook voor CASELINER pit equipment, beiden binnen BENELUX.

Binnen onze AMAZE GROUP hebben we momenteel een “promotionele” en “race” afdeling. 
Beide afdelingen worden nog regelmatig uitgebreid met nieuwe mogelijkheden en producten.

Onze afdeling”Race” is gespecialiseerd in kledij en toebehoren voor autopiloten waar personalisatie en marketing uitstraling een zeer belangrijke factor zijn en dit steeds binnen de geldende veiligheidsnormen.

De afdeling AMAZE PROMOTION is in tussentijd uitgegroeid tot een organisatie die niet alleen producten aanbiedt maar ook kan meedenken en zoeken met de klant naar een gepaste oplossing voor zijn/haar bedrijf. Niet alleen een leverancier maar ook dienstverlener voor  kleding, relatiegeschenken, stickers &beletteringen, vlaggen, drukwerk en tevens een mogelijke logistieke partner, dit zowel voor kleine , middelgrote als grote bedrijven.

Wij bereiken onze klanten / prospecten via onze vernieuwde website waarin wij onze diverse merken en personalisatie mogelijkheden voorstellen maar ook via postmailings, mond aan mond reclame en persoonlijke bezoeken. Volg zeker onze nieuwsbrieven en acties via de website, zij kunnen u op ideeën brengen en op de hoogte houden van de laatste nieuwigheden.

In onze showroom bieden wij onze klanten de mogelijkheid een groot deel onze kledingstalen en relatiegeschenken te bezichtigen, dit kan op afspraak of een bezoek aan uw bedrijf is natuurlijk ook een optie. 

Wij zijn geopend MA tem DO van 09u00 tot 18u00, VR van 09u00 tot 15u00 en ontvangen u graag !

 

 

De firma Amaze

Amaze bvba

  • Blandenstraat 32A
  • B-3053 Haasrode
  • Belgie